Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σημαντικές κοινωνικές δράσεις, με τα αλογάκια που έχουν γαλάζια μάτια…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 31/08/2015

“Magic Garden” το λένε και… μαγικός τόπος είναι! Πρόκειται για εκείνο το κτήμα στη Ραφήνα και εκείνα τα λιλιπούτεια αλογάκια με τις γαλάζιες ματάρες, που εκτός από τις χαρές τους, προσφέρουν στα παιδιά, κάτι παραπάνω από μοναδικά συναισθήματα.
Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται το κτήμα “Magic Garden”-“Gentle Carousel”, 35.000 ασθενείς -παιδιά και ενήλικες- σε νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, ιδρύματα προστασίας παιδιών με τραυματικές εμπειρίες, κέντρα αποθεραπείας θυμάτων από ατυχήματα ή ατόμων με κινητικά προβλήματα, ασθενείς υπό θεραπεία καρκίνου και πολλά άλλα.

Το “Gentle Carousel” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που άρχισε να λειτουργεί από την Φλόριδα (ΗΠΑ) πριν 18 χρόνια και σήμερα διαθέτει στην Αμερική, 27 εκπαιδευμένα μικροσκοπικά αλογάκια με γαλάζια μάτια.
Στη Ελλάδα, υπάρχουν από τον Νοέμβριο 2013 έξι αλογάκια τα οποία έχουν επισκεφτεί δωρεάν περισσότερα από 4.000 παιδάκια δωρεάν
Το κτήμα, ως ιδανικός χώρος για εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι και εκπαιδευτικές επισκέψεις, είναι ανοιχτό για το κάθε παιδί και όλα τα έσοδά του διατίθενται για να τα συντηρούντα τα αλογάκια και να στηρίζεται το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελείται.
Περισσότερα: Τηλ. 22940 23747 – Κιν. 6944 267104 E-mail: mina@match.gr Web: www.Horse-Therapy.org και www.gentlecarouselhorsetherapy.gr, Face Book: Magic Garden Rafina.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: