Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κιθαριστικό τριήμερο με ‘πρώτες’ κιθάρες στην Αμφίκλεια

Πολιτισμος/Τεχνες στις 18/07/2019

Συμμετέχουν Στ. και Γ. Γκόλγκαρης, Αλ. Παπαρίζος, Αν. Μυτακίδης, Ηλ. Διαμαντάκης, Apollon Guitar Ensemble, Santa Barbara Guitar Orchestra, Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας Guitarodais με δ/νση Π. Πουλίτσα κ.ά.

|> Με τους μοναδικούς σολίστ Στέλιο και Γιώργο Γκόλγκαρη, που θα εμφανιστούν σόλο αλλά θα συμπράξουν και σαν ντουέτο, θα διεξαχθεί εφέτος η 5η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού (19-21 Ιουλίου) στο Αγρόκτημα Αμφίκαια στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας. Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών (ΣΕΚ). Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο κιθαριστής και μαέστρος Αλέξανδρος Παπαρίζος

Θα συμμετάσχουν ακόμη, ο ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης, ο νεαρός σολίστ Ηλίας Διαμαντάκης (καλλιτεχνικός διευθυντής Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής), το Apollon Guitar Ensemble, η Santa Barbara Guitar Orchestra υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου και η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας – Guitarodais υπό την διεύθυνση του Πύρρου Πουλίτσα.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο “Αγρόκτημα Αμφίκαια”, θα διαρκέσουν τρεις μέρες (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή) και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις κιθάρας.

Απάντηση