Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σεμινάρια για σενάρια στους δήμους της Αττικής!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 24/08/2020

Συμφωνία Πατούλη με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος για την “Μύηση στην Τέχνη”

|> Η δυνατότητα διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη  με τον πρόεδρο της ΕΣΕ Αλέξανδρο Κακαβά.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να καταρτιστεί ένα σύμφωνο συνεργασίας μέσω του οποίου θα προβλέπονται συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα μπορούν να υλοποιηθούν. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος.

Ο κ. Κακαβάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Πατούλη για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τον ενημέρωσε για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος “Μύηση στην Τέχνη του Σεναρίου” το οποίο πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη των Δήμων.

Η δράση έχει διεξαχθεί μέχρι τώρα σε 15 Δήμους της Αττικής, με τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών  και δημιουργών οι οποίοι είναι μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Η δράση αυτή αποσκοπεί  στην προβολή της σημασίας της συγγραφής σεναρίου μικρού και μεγάλου μήκους αλλά και τηλεοπτικής σειράς ή ταινίας, ενός τομέα του πολιτισμού που αν και αφορά τους πάντες, καθώς αποτελεί το θεμέλιο λίθο κάθε οπτικοακουστικού έργου, αλλά και πολλών ακόμα εκφάνσεων της ζωής, παραμένει ελάχιστα προβεβλημένος στο ευρύτερο κοινό.

  • Πληροφορίες: https://senariografoi.gr/ , τηλ. 6932.089819.
  • Δηλώσεις συμμετοχής: Με όνομα και αριθμό τηλεφώνου στο eseseminars@gmail.com

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: