Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 28/06/2024

Αφιέρωμα: “Σμύρνη του Ανδρέα Κατσιγιάννη” και “Ιωνία του Στέλιου Καζαντζίδη”

|> Αφιερωμένη στη «Σμύρνη του Ανδρέα Κατσιγιάννη» και στην «Ιωνία του Στέλιου Καζαντζίδη» είναι η συναυλία που θα πραγματοποιήσουν τα Μουσικά Σύνολα Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η Ορχήστρα Εγχόρδων υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μεντή, με σολίστ τον Βασίλη Μαστοράκη (φωτό) και τον Αντώνη Μυτακίδη , η Εστουδιαντίνα & Λαϊκή Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη που υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις με την  Όλγα Καμηλάρη και τον Ιάσονα Μανούσο στο τραγούδι, έχουν ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι στη Σμύρνη.

Στο β’ μέρος η Λαϊκή Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη που υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις , τον Γιάννη Λαμπράκη στη διδασκαλία-σόλο μπουζούκι , τον Νίκο Χαραλαμπίδη στην αφήγηση – τραγούδι και την Όλγα Καμηλάρη και με τον Αντώνη Πλατσιδάκη στο τραγούδι, παρουσιάζουν την «Ιωνία του Στέλιου Καζαντζίδη». Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Στέλιος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: