Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με το πειραϊκό φωνητικό σύνολο “Libro Coro” θα συμμετάσχει ο Κωνσταντίνος Παλιατσάρας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 25/11/2017

“Σινεάκ” 17 Δεκεμβρίου

|> Το πειραϊκό φωνητικό σύνολο Libro Coro και η Ανθή Γουρουντή ετοίμασαν ένα εορταστικό πρόγραμμα με τίτλο «Χριστούγεννα στον Πειραιά»που θα παρουσιαστεί στον πειραϊκό δημοτικό κινηματογράφο «Σινεάκ» την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, για να συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης.

Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη συναυλία με κλασικά αλλά και απρόβλεπτα τραγούδια γύρω από την αγάπη, το φως, την ελπίδα. Στη συναυλία θα ακουστούν μεσαιωνικοί ύμνοι, μελωδίες από μιούζικαλ, λυρικές άριες, ελληνικά τραγούδια και… απόσπασμα λειτουργίας με κρουστά από το Κογκό!

Στο εορταστικό αυτό πρόγραμμα συμμετέχουν οι σολίστ Βανέσσα Καλκάνη και Κλεοπάτρα Παπαχειμώνα, οι Πειραιώτες ηθοποιοί – ερμηνευτές Χρήστος Γεροντίδης και Μικαέλα Δανά και η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά της βιολονίστα Σταυρούλας Μέντη. Τιμητική συμμετοχή ο διεθνούς φήμης τενόρος Κωνσταντίνος Παλιατσάρας.

Το 40μελές πειραϊκό φωνητικό σύνολο “Libro Coro” διευθύνει η Ανθή Γουρουντή, που έχει κάνει και την επιμέλεια της εκδήλωσης.

Προπώληση εισιτηρίων: Cava Nostra Cafe Snak Bar Μπουμπουλίνας 29, Πειραιάς 210.4297226 και κατάστημα «Μπούμπουλης» Παλαμηδίου 17β και Μαυρομιχάλη, Πειραιάς 210.4220290.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: