Περιλαμβάνονταν αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων για τους ενήλικες, καθώς και ο παιδικός αγώνας του ενός χιλιομέτρου
|> Με εντυπωσιακή συμμετοχή και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο αγώνας δρόμου ‘’Piraeus Port Run 2026’’, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 3.000 δρομείς.
Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετέτρεψε τον Πειραιά σε ένα ζωντανό αθλητικό τοπόσημο, προσελκύοντας δρομείς κάθε ηλικίας … Περισσότερα
Χαρδαλιάς: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους αθλητές μας με αναπηρία. Ο αθλητισμός δεν γνωρίζει αποκλεισμούς, διακρίσεις και εξαιρέσεις»
|> Τη σταθερή βούληση της περιφερειακής αρχής για την ενίσχυση των αθλητών με αναπηρία, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Κωνσταντίνο Σιάχο, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Αττικής.
Στο … Περισσότερα
Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση