Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Φθινοπωρινός έρωτας στις Κυριακές του Οκτωβρίου στο “Ρυθμό Stage”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 11/10/2015

Σήμερα: “Λατίνος Έρωτας”

Τις φθινοπωρινές Κυριακές του Οκτωβρίου (11, 18 και 25 του μηνός) επέλεξε μία παρέα να ασχοληθεί μουσικά επί σκηνής στο «Ρυθμό Stage», με την -όπως λέει- ωραιότερη παγίδα της παντοδύναμης φύσης, τον έρωτα!
Μέσα από τους αυτοσχεδιασμούς του flamenco και την λατινοαμερικάνικη μουσική έως το μυθιστόρημα του Κώστα Μουρσελά (φωτό) “Bαμμένα κόκκινα μαλλιά”, για τρεις Κυριακές του Οκτωβρίου, το απόλυτο συναίσθημα σε ένα διαρκή διάλογο με τη μουσική, εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους.

Με το ίδιο, όμως, πάντα αποτέλεσμα, αυτό της τέλειας διαφυγής, που διαρκεί πολύ περισσότερο από μια μουσική παράσταση, που θα παρασύρει εκτός της καθημερινότητας κάνοντας τον χρόνο στιγμή και την στιγμή χρόνο, όπως ακριβώς και στον έρωτα.

Γενικός τίτλος της δράσης είναι “Κυριακάτικος Έρωτας στο Ρυθμός Stage”, την επιμέλεια υπογράφει η Μαρίνα Λαχανά, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Στέλιος Γκόλγκαρης.

Ο «Ρυθμός Stage», βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη Τηλ.: 210.9750060. Ώρα έναρξης: 21.30. Είσοδος: 12 (με μπύρα ή κρασί).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου
«Ο Λατίνος Έρωτας»
Η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Natalia Soledad Petsalis, συμπράττει με τον διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Μιχάλη Σουρβίνο, σε μια μουσική πανδαισία, έργων Κλασικής και Λατινοαμερικάνικης μουσικής.
Τραγούδι: Natalia Soledad Petsalis
Κλασική Κιθάρα: Μιχάλης Σουρβίνος

Κυριακή 18 Οκτωβρίου
«Ο Έρωτας του Πάθους»
Τραγούδι: Δροσιά Χαρίση
Φλαμένκο Κιθάρα: Roland Hoffmann
Χορός Φλαμένκο: Γιώτα Πεκλάρη
Η μοναδική ερμηνεύτρια φλαμένκο, Δροσιά Χαρίση, ο διεθνούς φήμης σολίστ της κιθάρας Roland Hoffmann και η χορεύτρια φλαμένκο Γιώτα Πεκλάρη, σε μια παράσταση ταξίδι στα χρώματα της Ανδαλουσίας, με μουσική πάθους που μόνο το φλαμένκο, τόσο πιστά μπορεί να την αποδώσει.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου
«Ο Έρωτας των Λιμανιών – Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά»
Απαγγελία: Κώστας Μουρσελάς
Τραγούδι: Πολυξένη Καράκογλου
Κλασική Κιθάρα: Στέλιος Γκόλγκαρης
Κλασική Κιθάρα: Βασίλης Μαστοράκης
Φιλική συμμετοχή: Λάκης Χαλκιάς
Ο συγγραφέας Κώστας Μουρσελάς διαβάζει αποσπάσματα, από το περίφημο βιβλίο του “Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά”, σε έναν διάλογο με μουσική, εμπνευσμένη από λιμάνια του πάθους, σαν τον Πειραιά και το Μπουένος Άιρες. Στις κλασικές κιθάρες, το ντουέτο, της Sony Classical-BMG, Στέλιος & Βασίλης (Στέλιος Γκόλγκαρης και Βασίλης Μαστοράκης). Στο τραγούδι η Πολυξένη Καράκογλου. Συμμετέχει φιλικά ο Λάκης Χαλκιάς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: