Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μηχανάκι «έφαγε» κλήση νυχτιάτικα στο Μικρολίμανο!

Χωρίς κατηγορία στις 30/09/2021

Ήταν παρκαρισμένο μπροστά σε μία οικοδομή, δεν «έκλεινε» κάποιο κατάστημα και ήταν 11 παρά δέκα το βράδυ!

Τ/Π |> Πριν λίγες μέρες ένας γνωστός και παλιός Πειραιώτης, ο οποίος προτιμά να κυκλοφορεί με δύο τροχούς, πήγε για δείπνο στο Μικρολίμανο και παρκάρισε το μηχανάκι του μπροστά σε μία οικοδομή. Φεύγοντας, πήγε να το πάρει και βρίσκει μία κλήση, που είχε «κοπεί» μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα! Κλήση σε δίκυκλο, από τη Δημοτική Αστυνομία στις έντεκα το βράδυ! Πού; Στον Πειραιά! Στον Πειραιά της αυθαιρεσίας, όπου οι μηχανές κυκλοφορούν ολημερίς πάνω στα πεζοδρόμια και παρκάρουν όπου τους «καπνίσει»!

Και βρέθηκε στέλεχος της Δημοτικής Αστυνομίας για να «κόψει» κλήση σε μηχανάκι στις 11 το βράδυ σε οικοδομή τού υπό κατασκευή Μικρολίμανου! Ίσως λόγω υπερβάλλοντος ζήλου. Είναι κάπως περίεργο.

Σημειώνεται, ότι χθες το βράδυ κατά τις 10, στο ίδιο σημείο είχαν παρκάρει 2-3 μοτοσυκλέτες. Πέρασαν περιπολικά  της ΕΛ.ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά δεν «κόπηκαν» κλήσεις… (βλ. φωτογραφία).

Κάθε καχυποψία δεκτή, αλλά δεν θα εκφραστεί μέσα σε αυτές τις γραμμές. Πάντως, εάν το όργανο είχε υπηρεσία και έκανε βόλτες νυχτιάτικα για να βάλει κλήσεις, κατά τη διαδρομή του θα είχε δει και άλλα δίκυκλα (ακόμη και «ολόχρυσα» ως… διακοσμητικά στοιχεία!) να καταλαμβάνουν κεντρικούς δρόμους, πεζόδρομους και πεζοδρόμια. Και θα γέμιζε το μπλοκάκι!

Στην περίπτωση που η κλήση «κόπηκε» στο πλαίσο εξόρμησης για να μην παρκάρουν στο στενό δρομάκι του Μικρολίμανου, τότε δεν θα είναι εξόρμηση της… μιάς νυκτός, αλλά σε καθημερινή βάση.

Ίσως είναι απαραίτητη, μία διευκρίνιση από την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, για το πώς βρέθηκε στέλεχός της στις 11 παρά δέκα το βράδυ της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου στο Μικρολίμανο, για να «κόβει» κλήση σε ένα μηχανάκι. Είναι λίγο περίεργο…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: