Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ανακοίνωση -απάντηση σε συκοφαντίες από τους Έλληνες κιθαρίστες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 22/06/2015

Ανακοίνωση για να απαντήσουν σε συκοφαντίες εξέδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Η ανακοίωση, αναφέρει:
Μετά από ενημέρωση, που είχαμε από μέλη του συλλόγου μας, πληροφορηθήκαμε, ότι υπήρξε συκοφαντική ανακοίνωση, από κάποια ένωση κιθαριστικών φεστιβάλ, που αναφέρονταν στο Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, γράφοντας ότι παραπληροφορούμε το κοινό της κιθάρας και ανακοινώνοντας ονόματα σολίστ, που δεν πρόκειται να έρθουν στο Φεστιβάλ μας κι έτσι κάνουμε κακό σε όλα τα κιθαριστικά φεστιβάλ της Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ήδη αποσυρθεί βέβαια, γιατί είναι ψευδής και πλήρως συκοφαντική. Προς γνώση των συκοφαντών, τους πληροφορούμε, ότι υπάρχει όλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία με τους προσκεκλημένους σολίστ του φεστιβάλ, που δικαιώνει πλήρως τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Γιώργο Φουντούλη, σχετικά με την πρόσκληση τους.

kithara festival volou

Για την πληρέστατη ενημέρωση των κιθαριστών της Ελλάδας και του εξωτερικού, που συμμετέχουν ως μέλη στο Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, σας αναφέρουμε ότι κάποιοι από τους σολίστ, έχουν πρόβλημα με την αλλαγή της ημερομηνίας του Φεστιβάλ, από 17-19 Ιουλίου 2015, σε 6-8 Ιουλίου 2015, για να μην συμπέσει με άλλο κιθαριστικό Φεστιβάλ, που υποτίθεται ότι θα διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες στον Βόλο. Και για να το βοηθήσουμε να έχει επιτυχία, αλλάξαμε τις δικές μας ημερομηνίες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, κάποιοι από τους σολίστ μας, είχαν ήδη κλεισμένες άλλες εμφανίσεις και προσπαθούν, να τις αλλάξουν για να δώσουν το “παρών” στο Φεστιβάλ μας. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους διευκολύνουμε.

Τέλος σημειώνουμε, ότι για εμάς και την φιλοσοφία του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, σοβαρά Φεστιβάλ (και για αυτό συνεργαζόμαστε μαζί τους) είναι τα Φεστιβάλ που έχουν μόνιμη έδρα και πόλη, γίνονται συνεχώς κάθε έτος (δεν σταματάνε δηλαδή για 10-12 χρόνια, πάνε σε άλλες πόλεις και νησιά και μετά ξαναγίνονται), στηρίζονται στον εθελοντισμό (όχι σε κρατικές επιχορηγήσεις) και δεν περιφέρονται καιροσκοπικά ανάλογα με τα συμφέροντα του διοργανωτή τους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: