Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πάλι με την ΑΝΕΚ στα νικηφόρα “ταξίδια” του ο Διονύσης Ξένος

FLASH στις 16/06/2022

Ανανεώνεται και εφέτος η χορηγία στον πολυνίκη και διεθνούς κύρους πρωταθλητή του καράτε

|> Η ANEK LINES ανανεώνει, για μία ακόμα χρονιά, την χορηγία στον καρακατέκα Διονύση Ξένο, με τις αλλεπάλληλες διακρίσεις του, εντός και εκτός Ελλάδας, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας του από την ΑΝΕΚ, ο Διονύσης Ξένος ανέφερε:

Η ANEK για μένα δεν είναι απλώς ένας χορηγός. Είναι συνοδοιπόρος μου στο μαγικό αυτό ταξίδι. Είναι ακούραστος συμπαραστάτης μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι ο λόγος που μπόρεσα και μπορώ να εκπληρώνω τα μεγαλύτερα μου όνειρα. Ό,τι έχουμε καταφέρει το καταφέραμε μαζί! Την ευχαριστώ για αυτά τα 5 πολύτιμα χρόνια κοινής πλεύσης”.

Σημειώνεται ότι η ΑΝΕΚ LINES 55 χρόνια τώρα στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών μας και στην περίπτωση του Διονύση Ξένου, η εταιρεία δηλώνει υπερήφανη και του εύχεται να συνεχίσει να παλεύει στο δύσκολο & απαιτητικό χώρο του καράτε αναδεικνύοντας τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

O 27χρονος αθλητής έχει καταφέρει να σκορπίσει ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας με τις αλλεπάλληλες διακρίσεις του. Τον τελευταίο χρόνο, μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε “χρυσός Ευρωπαίος πρωταθλητής 2021, “χρυσός Μεσογειονίκης 2021, “χρυσός” πρωταθλητής στο karate 1 premier league του Μαρόκου 2022 και πρόσφατα “χρυσός Βαλκανιονίκης.

Ο Διονύσης Ξένος, αξίζει να αναφερθεί, ότι ανήκει σε μια οικογένεια-φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα, όπου οι δυο γονείς ως προπονητές καμαρώνουν και τα τέσσερα παιδιά τους ως Πανευρωπαϊκούς, Βαλκάνιους και Μεσογειακούς πρωταθλητές, και μάλιστα με δυο από αυτά με παγκόσμια μετάλλια.

Η σταθερά νικηφόρα πορεία του Έλληνα πρωταθλητή, τον βρίσκει στην παρούσα φάση για πρώτη φορά στην καριέρα του στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, 7ο στην παγκόσμια κατάταξη όλων των εποχών, στην κατηγορία των -67 κιλών και 2ο στην πανευρωπαϊκή κατάταξη. Mια θέση που θα αγωνιστεί να διατηρήσει για να προκριθεί απευθείας στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα του 2023. Επίσης, βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη των Premier League του 2022 και θα παλέψει τον Σεπτέμβριο να την διατηρήσει διεκδικώντας έτσι, να ανακηρυχθεί grand winner της χρονιάς, έναν τίτλο που κανείς Έλληνας αθλητής δεν έχει κατακτήσει έως τώρα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: