Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έξυπνα και οικονομικά ταξίδια στην Κρήτη με την ANEK LINES

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 18/07/2021

Ημερήσια και βραδινά δρομολόγια με “ειδικά” πακέτα για κάθε βαλάντιο

|> Η ΑΝΕΚ LINES και αυτό το καλοκαίρι σαλπάρει για Κρήτη, με τα δημοφιλή ημερήσια δρομολόγια, με άνεση, πολυτέλεια, ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών και την μοναδική φιλοξενία της εταιρείας. Με τα ημερήσια δρομολόγια της ANEK, που ξεκίνησαν την Παρασκευή (16/7), αλλά και τα βραδινά, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν το οικονομικό πακέτο προσφορών που ταιριάζει στο βαλάντιό τους.

Ενδεικτικά αν κάποιος ταξιδεύει μόνος, τα εισιτήριά του ξεκινάνε από 78€, σε οικονομική θέση deck και περιλαμβάνουν το I.X. αυτοκίνητό του. Ιδανική επιλογή για οικογένεια η 4κλινη καμπίνα όπου η παροχή είναι στα 3 εισιτήρια το 4ο δωρεάν (ελκυστικά πακέτα προσφορών).

Με σύμμαχο την τεχνολογία και το αναβαθμισμένο WiFi On Board, που σας παρέχει η ANEK LINES παράλληλα πραγματοποιούνται και ταχύτατα “εν πλω” διαδικτυακά ταξίδια.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εξ άλλου, η εταιρεία επιβραβεύει τους επιβάτες με το πρόγραμμα ΑΝΕΚ Smart Bonus (AnekSmart) και όταν κάποιος μέλος κερδίζει  εκπτώσεις, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια (ANEK LINES)!

Σημειώνεται ότι η ANEK LINES με την πιστοποίηση BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION by RINA και με την υιοθέτηση συγκεκριμένων υπηρεσιών που αφορούν τόσο τα πλοία της όσο και τους σταθμούς/πρακτορεία της, αποτρέπει την εξάπλωση του COVID-19 και στέκεται σύμμαχος στον εθνικό αγώνα του περιορισμού της πανδημίας. Τα πλοία του στόλου της ANEK διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού, απολυμαίνοντας παράλληλα σχολαστικά και με μεγάλη συχνότητα κάθε χώρο τους (καμπίνες, εστιατόρια, κοινόχρηστους χώρους…).

> Τα δρομολόγια, από Πειραιά προς και από Κρήτη, πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.anek.gr, ή τηλ. 210 4197400 ή στον ταξιδιωτικό πράκτορα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: