Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δύο σύμβουλοι του Βλαχάκου σε ηγετικές θέσεις στον Δήμο

Χωρίς κατηγορία στις 02/12/2019

Αντιδήμαρχος ο Δημ. Αράπης και εντεταλμένη δημ. σύμβουλος η Κυριακή Μπουρδάκου

|> Με δύο εκπροσώπους της μειοψηφίας εμπλουτίστηκε η ηγεσία του Δήμου Πειραιά, καθώς δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” του Νίκου Βλαχάκου, ορίστηκαν από τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ο ένας σε θέση αντιδημάρχου και η άλλη σε θέση εντεταλμένης συμβούλου.

Συγκεκριμένα:

  • Ο  δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της μειοψηφίας “Πειραιάς Πόλη Πρότυπο”, Δημήτρης Αράπης ορίζεται αντιδήμαρχος Δόμησης & ΓΣΠ και Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ,  με  αρμοδιότητες της διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης & ΓΣΠ, καθώς και της διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ, πλην των αρμοδιοτήτων των τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτηρίων, σε ό,τι αφορά τα σχολικά κτήρια, με θητεία από 29/11/2019 έως 29/11/2020, από εντεταλμένος δημοτικός  σύμβουλος Δόμησης & ΓΣΠ, που είχε ορισθεί.
  • Η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού της μειοψηφίας “Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” Κυριακή Μπουρδάκου, ορίζεται εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, με την εποπτεία και τον συντονισμό της διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, με θητεία από 29/11/2019 έως 29/11/2020.

Σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Αράπης, είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή του ορισμού μου ως αντιδημάρχου Δόμησης και Γ.Σ.Π – Αρχιτεκτονικού και Λ.Τ.Ε, καθώς και τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Νίκο Βλαχάκο και τα μέλη του συνδυασμού που υποστήριξαν αυτόν τον ορισμό.  Συνεργαζόμαστε και πορευόμαστε με μόνο γνώμονα το καλύτερο μέλλον της πόλης μας». 

Η Κυριακή Μπουρδάκου, είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής του συνδυασμού μας “Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” κ. Νικόλαο Βλαχάκο, που μου έκανε την τιμή να με προτείνει ως εντεταλμένη σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, που έκανε αποδεκτή την πρόταση. Έχουσα πλήρη επίγνωση της ευθύνης της θέσης, τους διαβεβαιώ πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών. Απευθυνόμενη  στους Πειραιώτες, θέλω  να τους καλέσω  να σταθούν αρωγοί στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας, στο μέτρο της ατομικής τους ευθύνης και να τους ζητήσω να ασκήσουν γόνιμη κριτική. Δηλώνω αισιόδοξη».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: