Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πολύ “δήθεν” εκείνοι που έβαλαν τη βόμβα στη Σανταρόζα, κοντά στο άγαλμα του Παναγούλη

Χωρίς κατηγορία στις 21/04/2017

Ρομπέν των… βομβών

Τ/Π |> Βομβιστική ενέργεια χθες τα μεσάνυχτα στη Σανταρόζα και όποιοι κι αν δηλώνουν υπεύθυνοι, είναι ανεύθυνοι και άτομα με μπερδεμένα πολιτικά «πιστεύω», καθώς η ενέργειά τους ήταν οπωσδήποτε αντικοινωνική. Δεν χρειάζεται να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της ενέργειας, καθώς σίγουρα θα ήταν μια… αντικαπιταλιστική επίθεση!

Έβαλαν την βόμβα, κινδύνεψαν ζωές, καταστράφηκαν περιουσίες, αλλά να που οι κεφαλαιοκράτες υπάρχουν και συνεχίζουν το έργο τους απτόητοι! Τελικά, μήπως αυτοί οι «λεβέντες» δεν είναι οι “Ρομπέν” που αφήνουν θα θέλουν να νομίζουμε; Γιατί τέτοιου είδους ηλίθιες ενέργειες μόνον από ανόητους και «ψυχάκηδες» μπορούν να γίνουν. Δηλαδή από άτομα που ο παραλογισμός, τα οδηγεί σε ενέργειες καταστροφής χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν μπορεί λοιπόν, αυτοί οι πολιτικώς «ευαισθητοποιημένοι» να προβαίνουν σε τόσο «κούφιες» ενέργειες – έστω και εν όψει της μαύρης 50ης επετείου της 21 Απριλίου 1967.

Ας πούμε, δεν μπορούσε να γίνει τέτοιου είδους διαμαρτυρία κατά της χούντας, λίγα μέτρα από το άγαλμα του Αλέκου Παναγούλη. Τι είδους «αντιχουντικοί» είναι αυτοί οι ρεμπεσκέδες, όταν τοποθετούν φονικές βόμβες και μάλιστα κοντά στον ανδριάντα του ανθρώπου-συμβόλου του αντιστασιακού αγώνα; Τι θέλουν να δείξουν, ή μάλλον να.. επιδείξουν;

Δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε πολύ… Οι τύποι ίσως να εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα και να διεκπεραιώνουν κάποιες υποθέσεις, που δεν έχουν καμμία σχέση με την κοινωνία και την πολιτική.

Άλλωστε κάθε απατεώνας βάζει μπροστά κάποιο συμβολικό επιχείρημα. Εδώ, τα άλλα «μπουμπούκια» της 21ης Απριλίου, προσποιήθηκαν ότι δήθεν κινδύνευε η πατρίδα από τον κομμουνισμό και μας έβαλαν στον «γύψο» υπέρ της σωτηρίας της Ελλάδας! Τι λέμε τώρα;

Εκεί θα «κολλήσουν» οι βομβιστές; Δεν το έχουν σε τίποτα να πούνε ότι έβαλαν την βόμβα λόγω της επετείου της 21ης Απριλίου ή για να… χτυπήσουν το κεφάλαιο ή και ακόμη για το… βαμμένο μαλλί του Τραμπ!

Όμως, υπάρχει και μια κυβέρνηση, η οποία στους κόλπους της, έχει κάποιους που «γεύτηκαν» την επταετία. Τουλάχιστον αυτοί, ας σηκώσουν το ανάστημά τους για να πούνε ότι δεν αντιστάθηκαν στους «συνταγματάρχες» για να έρθει κάποια άλλη χούντα, αλλά για να ζει δημοκρατικά η Ελλάδα.

Και δεν είναι δυνατόν να διάγει δημοκρατικά η χώρα, όταν τα Εξάρχεια έχουν «παραχωρηθεί» στο κάθε κακομαθημένο παλιόπαιδο και η Αθήνα να έχει ξαναγίνει «ένα πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι», όπως θα έλεγε ο αξέχαστος Άλκης Αλκαίος. «Ξένοι φαντάροι» και «απόγονοι» του κάθε αλιτήριου «σωτήρα» είναι και αυτοί οι «μπαχαλάκηδες», λόγω κοινής προβληματικής νοημοσύνης…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: