Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Βραβεύτηκαν οι 38 εθελοντές καθηγητές του προγράμματος Διδακτικής Αλληλεγγύης

Χωρίς κατηγορία στις 16/05/2018

Από την ΚΟΔΕΠ στην Ιωνίδειο

|> Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), βραβεύτηκαν οι 38 καθηγητές που συμμετέχουν εθελοντικά στο Πρόγραμμα Διδακτικής Αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής, παρουσία μεταξύ άλλων της προέδρου της ΚΟΔΕΠ., του προϊσταμένου εκπαιδευτικών θεμάτων της Β΄βάθμιας Διεύθυνσης Πειραιά Αντώνη Καμπούρη, της διευθύντριας του 10ου Γυμνασίου Πειραιά  Ελένης Κονιδάρη, εθελοντών καθηγητών, μαθητών και γονέων, παρουσιάστηκαν οι δράσεις και οι επιτυχίες του προγράμματος Διδακτικής Αλληλεγγύης, καθώς και ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός του για το νέο σχολικό έτος. Σημειώνεται ότι σε κάθε εθελοντή καθηγητή  προσφέρθηκε ως συμβολική επιβράβευση από την ΚΟΔΕΠ και ένα πολυμηχάνημα.

Η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Κορίνα Λαουλάκου (φωτό), στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Προγράμματος της Διδακτικής Αλληλεγγύης, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους στους μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτική το μέλλον τους. Μιλώντας για το Πρόγραμμα Διδακτικής Αλληλεγγύης, είπε: “Κάθε χρόνο έχει ανοδική πορεία στις επιτυχίες και αυτό οφείλεται στην προσφορά των καθηγητών μας, στην προσπάθεια των μαθητών, αλλά  και στη στήριξη που έχουν από τις οικογένειές τους.  Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για να έχουμε το καλό αποτέλεσμα”. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πειραιά  Γιάννη Μώραλη, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά είπε είναι σε κάθε δράση μας αρωγός και υποστηρικτής.  Επίσης, ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου για τη συμμετοχή του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά στην εκδήλωση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: