Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

‘’Βυσσινόκηπος’’, Τσέχωφ, Μόρτζος, Βιδάλη, Σταμούλης και στο βάθος… Κάρολος Κουν!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 17/02/2024

Απόψε και χωρίς… πρωτοτυπίες η πρεμιέρα στο ‘’Διάχρονο Θέατρο’’ του Νέου Κόσμου

|> Πρεμιέρα με τον ‘’Βυσσινόκηπο’’ του Τσέχωφ απόψε (Σάββατο 17/2) στο ‘’Διάχρονο Θέατρο’’ (Ν. Κόσμος) με σκηνοθεσία του Γιάννη Μόρτζου. Τους τρεις βασικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν η Μαίρη Βιδάλη (Λιούμπα), ο Οδυσσέας Σταμούλης (Γκάγεφ) και ο Μπάμπης Χατζηδάκης (Λοπάχιν).

Στους άλλους ρόλους θα επωμισθούν οι: Σωτήρης Αντωνίου, Μαρλέν Κάραλη, Χρήστος Μαραθιάς, Ρόουζ Μουτζούρη, Κατερίνα Σωτηρίου, Βασίλης Τραϊφόρος, Περικλής Τσαμαντάνης, Κωνσταντίνος Τσιομίδης και Ροδούλα Χαμηλοθώρη.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Μόρτζου, ακολουθεί τις ‘’ράγες’’ του δασκάλου του, του Κάρολου Κουν. Δηλαδή βασίζεται απολύτως πάνω στο κείμενο του Άντον Τσέχωφ χωρίς πειραματικές ‘’διασκευές’’…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η μετάφραση και οι φωτισμοί είναι του Γιώργου Δανεσή, τα σκηνικά της Ιωάννας Κατσιαβού, τα κοστούμια της Γκαλίνας Σουλτανόβιτσι, η μουσική σύνθεση -ειδικά για την παράσταση- του Θάνο Γεωργουλά και βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Χρήστος Μαραθιάς.

Παραστάσεις δίνονται κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:30 και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 210.7233229.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 12 ευρώ (για άνω των 65 και φοιτητές), 10 ευρώ (ομαδικά), 5 ευρώ (ΑΜΕΑ, ηθοποιοί και κάτω των 12 ετών). Είσοδος δωρεάν για συνταξιούχους ηθοποιούς και θεατρικούς κριτικούς.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: