Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Γενική απεργία στις 17 Μαΐου κατόπιν συμφωνίας ΓΣΕΕ, με ΑΔΕΔΥ και κοινωνικών εταίρων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 28/04/2017

Επικύρωση στις 2/5

|> Σύσκεψη με στόχο τη δημιουργία κοινού μετώπου της ΓΣΕΕ με τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας,  κατά των νέων σκληρών και άδικων μέτρων που ετοιμάζεται να  ψηφίσει και να υλοποιήσει η  κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.

Στόχος της ΓΣΕΕ, η οποία και έλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία,  είναι να υπάρξει μια καλά συντονισμένη δράση και αντίδραση κατά των νέων  μνημονιακών μέτρων, μια συμμαχία για την κοινωνία και την εργασία, όλων εκείνων που πλήττονται από τις βάρβαρες κυβερνητικές πολιτικές.

Στη συνάντηση στην οποία μετείχαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ εκπρόσωποι  κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας για την Τετάρτη  17 Μαΐου, ημερομηνία απεργιακής κινητοποίησης που θα τροποποιηθεί άμεσα σε περίπτωση που η Κυβέρνηση επισπεύσει τις διαδικασίες κατάθεσης των μέτρων στη Βουλή.

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 2 Μαΐου όπου και θα επικυρωθεί  η εισήγηση του προεδρείου για τη νέα Γενική Απεργία.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: