Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Για ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ προαλείφεται ο Μπλούμπεργκ

ΚΟΣΜΟΣ στις 23/01/2016

Διαθέτει 1 δισ. δολ.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ εξετάζει την πιθανότητα να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο, γράφει σήμερα η εφημερίδα “New York Times”.
Το δημοσιεύμα επικαλείται καλά ενημερωμένες πηγές που είπαν ότι ο 73χρονος Μπλούμπεργκ έχει δώσει εντολές στους συμβούλους του να καταρτίσουν τα σχέδια για να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του στις αρχές Μαρτίου.
Αν είχα να επιλέξω μεταξύ του προέδρου Τραμπ ή του προέδρου Μπλούμπεργκ, ασφαλώς θα προτιμούσα τον πρόεδρο Μπλούμπεργκ” είπε ο Άλαν Πάτρικοφ, στενός φίλος του πρώην δημάρχου που έχει στηρίξει οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.
Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης προτίθεται να διαθέσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την περιουσία του στη μονομαχία του με τον Τραμπ, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, και την Κλίντον, η οποία μέχρι στιγμής θεωρείται η επικρατέστερη για το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές και οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του έκαναν δηλώσεις υπό τον όρο να παραμείνουν ανώνυμοι.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: