Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μισό εισιτήριο προσφέρει η ΑΝΕΚ στους νέους φοιτητές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 28/08/2018

Για Χανιά – Ηράκλειο έκπτωση 50% στους επιβάτες και 20% σε ΙΧ-μοτό

|> Η ΑΝΕΚ LINES,  συμπαρίσταται στους νέους φοιτητές και λόγω της δύσκολης οικονομικά περιόδου προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ διευκολύνει, για μια ακόμη χρονιά, τους νεοεισαχθέντες φοιτητές έως ότου αποκτήσουν την φοιτητική τους ταυτότητα, προσφέροντας οικονομικότερες τιμές:

Α)  Στα δρομολόγια Χανίων  – Ηρακλείου***

  • Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών
  • Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις μοτοσυκλέτες.
  • Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018» ή φωτοτυπίας αυτού.

Β) Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»:

  • Έκπτωση 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καίσματα.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  • Η έκπτωση ισχύει από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2018.
  • Η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX.
  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
  • Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

Γ) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES, στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει:

-50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)
-20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες.

***Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την BLUE STAR FERRIES.

Επίσης, η ΑΝΕΚ μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr) .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, στο τηλ. 210.4197400 ή στο www.anek.gr,  ή στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: