Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Γκόλγκαρης – Μαστοράκης, με τις κιθάρες… επ΄ώμου, για το “Μπλόκο της Κοκκινιάς”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 21/09/2016

Σήμερα και αύριο

Ο  δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών (πολιτιστικός φορέας που  διοργανώνει 14 κιθαριστικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα), τιμώντας μια μεγάλη στιγμή θυσίας του ελληνικού λαού, άρχισε από εφέτος στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων τού “Μπλόκου της Κοκκινιάς”, το ομώνυμο συμβολικό φεστιβάλ.

Τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ, σήμερα και αύριο (21-22/9) στο Θέατρο Μάντρας Κοκκινιάς, θα συμπράξουν, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Καραβέλη και σολίστ το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical-BMG, Stelios & Vassilis (Στ. Γκόλγκαρης – Βασ. Μαστοράκης), τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αντώνη Μυτακίδη και τον νεαρό σολίστ Γιώργο Γκόλγκαρη.

Ακόμη θα εμφανισθούν η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας (κύριο μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας), υπό την διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Ηλίας Διαμαντάκης, το διακεκριμένο κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου της πόλης, NikeaGuitar Ensemble και οι πολυβραβευμένοι σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, σπουδαστές του, Δήμητρα Γιάννου, Γιώργος Κολοβός και Δημήτρης Στρίγγλος.

Ώρα έναρξης των συναυλιών 8 μμ, με είσοδο ελεύθερη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: