Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Δημιουργικό καλοκαίρι 2016” για τα παιδιά Κερατσινίου και Δραπετσώνας

Ηλικίας 6 έως 14 ετών

Ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με κριτήριο τις ανάγκες των οικογενειών,  ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες,  αναβαθμίζει και αυξάνει τις κοινωνικές παροχές προς τους δημότες. Αρχίζοντας πέρυσι το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, εφέτος προστίθενται υπηρεσίες που αφορούν σε περισσότερα παιδιά.

Τα Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης για το καλοκαίρι του 2016 είναι:

  1. Κατασκήνωση: Για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Περίπου 400 παιδιά θα φιλοξενηθούν για 14 ημέρες σε επιλεγμένες από τον δήμο ιδιωτικές κατασκηνώσεις.
  2. Πολιτιστικό και Αθλητικό camp: Για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Περίπου 400 παιδιά θα παρακολουθήσουν ένα καθημερινό πρόγραμμα από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι πλούσιο σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες για 2 εβδομάδες.

Τα προγράμματα του δήμου είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι. Η τελική επιλογή των παιδιών γίνεται με μοριοδότηση που ακολουθεί οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Αιτήσεις, από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο Δημαρχείο (Ελ. Βενιζέλου 200) στον 1ο όροφο, 9πμ με 2μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www. keratsini-drapetsona.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: