Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αρχίζει σήμερα το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 06/09/2019

Διεξάγεται στην πλατεία Δημαρχείου της Κέρκυρας και συμμετέχουν Στ. & Γ. Γκόλγκαρης, Β. Μαστοράκης, Α. Κοΐζας,  Γ. Παπαδόπουλος κ.ά.

|>Αρχίζει σήμερα Παρασκευή 6/9 το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σολίστ και… ποδοσφαιριστή, Γιώργο Γκόλγκαρη, ο οποίος παράλληλα με την εξάχορδη θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τον Πανιώνιο Κερατσινίου.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αντώνη Κοΐζα, καθηγητή κιθάρας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, που πραγματοποιεί την 63η διοργάνωσή του από το 2013 που ιδρύθηκε.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης – Βασίλης Μαστοράκης), οι σολίστ Γιώργος Παπαδόπουλος (κιθάρα) και Σοφία Πατσιούρα (ακορντεόν), ο ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης και το κιθαριστικό σύνολο Patra Guitar Ensemble, υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση και διδασκαλία του συνθέτη και κιθαριστή Γιώργου Παπαδόπουλου, που θα συμπράξει με το κιθαριστικό ντουέτο Στέλιου και Γιώργου Γκόλγκαρη.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν στην πλατεία Δημαρχείου της Κέρκυρας, με ελεύθερη είσοδο.

|> Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΥΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: