Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διαγωνισμός στο Facebook για τις ελληνικές επιγραφές

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στις 05/07/2019

Διοργανώνεται από τον ΟΔΕΓ (Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας) 15-28/7

|> Ο Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας (ΟΔΕΓ) στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την αναγραφή των πινακίδων των καταστημάτων και των εταιρειών με ελληνική ονομασία, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του ισχύοντος νόμου, ο οποίος έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 8 Οκτωβρίου 2001, αρ. φύλλου 224, έχει δημιουργήσει στο Facebook την ομάδα “Υποστηρίζουμε τις Ελληνικές Επιγραφές” με σκοπό την εφαρμογή του νόμου, ώστε να διατηρείται η Ελληνική Γλώσσα στις πινακίδες των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα η διαχειριστική επιτροπή της ομάδας διοργανώνει διπλό διαγωνισμό (φωτογραφικό και εγγραφής νέων μελών) με πολλά αξιόλογα δώρα για τους νικητές.

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια 14 ημερών και θα αρχίσει από το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 00.01 μέχρι το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019 και ώρα 24.00.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΟΔΕΓ, σημειώνεται: Σας προτείνουμε να πάρετε μέρος στον διπλό Διαγωνισμό μας δημοσιεύοντας δικές σας φωτογραφίες και προσθέτοντας τους φίλους σας στην ομάδα μας, που έχει ήδη 10.058 μέλη.

  • Κατάσταση δώρων ΚΛΙΚ
  • Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: