Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τις 4 πρώτες μέρες του Οκτωβρίου το Olympic Yacht Show

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 26/06/2020

Διοργανώνεται στο Σούνιο από την Οndeck Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA για τpremium κατηγορίας σκάφη

|> H Οndeck Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA  συνδιοργανώνουν τη διεξαγωγή του Olympic Yacht Show, για την premium κατηγορία σκαφών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 1 – 4 Οκτωβρίου 2020 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριμένα το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. 

Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Η Οndeck Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου σκάφους αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine AE, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό.

Το Olympic Yacht Show είναι ένα πλωτό ναυτικό σαλόνι που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Η Ondeck Events διοργανώνει τα Greek Yachting Awards, το θεσμό για την ανάδειξη των πρωταγωνιστών του Yachting . Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: