Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η φημισμένη Hermes Expo για τον Ολυμπιακό Ύμνο

ΚΟΣΜΟΣ στις 27/02/2020

Δωρεά περιπτέρου στον αχαϊκό πολιτιστικό σύλλογο και πρόσκληση στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

|> Αμερικανική πρόσκληση-πρόκληση έγινε στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, προκειμένου να επισκεφθεί με ομάδα επιχειρηματιών τη διεθνούς φήμης και βεληνεκούς Hermes Expo, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα σε Σικάγο 2/4, Ουάσιγκτον 6/4, Φιλαδέλφεια 8/4 και Νέα Υόρκη 9/4.

Όπως έγινε γνωστό, η πρόσκληση προέκυψε με αφορμή τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Καλών Τεχνών Πάτρας “Κωστής Παλαμάς”, που θα γίνουν στις ΗΠΑ από την UNESCO, για την ανάδειξη  του Ολυμπιακού Ύμνου ως Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προ αυτού οι Ελληνοαμερικανοί διοργανωτές της έκθεσης Hermes Expo, προσφέρθηκαν να διαθέσουν δωρεάν ένα εξοπλισμένο περίπτερο για τον σύλλογο “Κωστής Παλαμά” και με την ευκαιρία της επίσκεψης του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, να τον προσκαλέσουν να επισκεφθεί την Hermes Expo συνοδευόμενος από ομάδα 5-6 επιχειρηματιών. Και επειδή η Hermes Expo, ενημερώνει και δικτυώνει Έλληνες, Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς, οι διοργανωτές, δηλώνουν διαθέσιμοι να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας για εμπορικές συμφωνίες.

Στη δραστηριότητα της Hermes Expo συμμετέχει ενεργά και η εφημερίδα Hellenic News of America.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: