Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Αττικόν”: Δωρεά στεφανιογράφου από το Ίδρυμα Λάτση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΥΓΕΙΑ στις 14/10/2020

Είναι τελευταίας τεχνολογίας και  θα καλύψει τις ανάγκες περισσότερων των 2.000 ασθενών ετησίως

|> Μπορεί κάποια δωρεά στο δημόσιο να αποτελεί για κάποιους αιτία για προβολή και διαφήμιση, αλλά για το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η κάθε δωρεά στοχεύει αποκλειστικά και μόνον στην προσφορά για τον συνάνθρωπο. Ένα απτό παράδειγμα της προσφοράς είναι η πλήρως εξοπλισμένη και σύγχρονη μονάδα του “Κουρκούλιου” που διευθύνεται από το αντικαρκινικό νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”

Η τελευταία δωρεά του Ιδρύματος Λάτση έγινε στο “Αττικόν” και είναι ένας στεφανιογράφος για να επαναλειτουργήσει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του δημόσιου νοσοκομείου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η σχετική είδηση αναφέρει:

Με ένα αγγειογραφικό συγκρότημα καρδιολογικής χρήσης (στεφανιογράφο) τελευταίας τεχνολογίας εξοπλίζεται η Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αττικόν”.

Η νέα αυτή δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των στοχευμένων παρεμβάσεών του στον τομέα της Υγείας με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα και αναμένεται να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών περισσότερων από 2.000 ασθενών ετησίως.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: