Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απεβίωσε ο πρόεδρος τού ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 14/02/2021

Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό – έδωσε πολυήμερη σκληρή μάχη στο ΝΙΜΤΣ

|> Απεβίωσε σήμερα 14/2 το πρωί ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) Ανδριανός Μιχάλαρος, έπειτα από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος συνδέθηκε με την ιστορία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και την εκπληκτική πορεία του τα τελευταία χρόνια.

Από το 1997 συμμετείχε ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο και διετέλεσε γενικός γραμματέας, Α’ αντιπρόεδρος και από το 2012 έως και σήμερα, πρόεδρος του ΒΕΠ. Επίσης ήταν ιδρυτής και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Σ.Επ.Δ.Α.)

Δραστηριοποιήθηκε έντονα σε πολιτικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες προσφέροντας ανιδιοτελώς στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα.

Από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας. μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και του τομέα ΜΜΕ του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ και ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Ήταν πατέρας δύο τέκνων.

Ασχολήθηκε με το επιχειρείν από το 1986, όταν σε ηλικία 21 ετών άρχισε την πρώτη του επιχείρηση στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ίδρυσε και διατηρούσε δυο εταιρείες, η μία στο χώρο τους αυτοκινήτου, ΙΚΤΕΟ Δυτικής Αττικής και ή άλλη στον κλάδο της πυρασφάλειας – πυροσβεστικών υλικών και αντιμετώπισης κρίσεων από τεχνολογικές καταστροφές .

Αποδεδειγμένη η έμπρακτη στήριξη του στο επιχειρείν, ιδίως της μικρομεσαίας επιχείρησης. Οραματιστής και θερμός υποστηριχτής της τεχνικής εκπαίδευσης. Από τους πρώτους που έθεσε την ανάγκη αναβάθμισής της και τη σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με την παραγωγή.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: