Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στο Δημαρχείο ο διοικητής και κυβερνήτες της SNMG2

Χωρίς κατηγορία στις 15/02/2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη ανωτάτων αξιωματικών της ΝΑΤΟϊκής Δύναμης – Συνάντηση με Δαβάκη

|> Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Πειραιά ο διοικητής της ΝΑΤΟϊκής Δύναμης SNMG2 αρχιπλοίαρχος Boudewijn G.F.M. Boots RNLN, συνοδευόμενος από τον υποδιοικητή της Δύναμης, τον αντιπλοίαρχο Sjoerd Feenstra του πλοίου HNLMS EVERTSEN, NLD, τον αντιπλοίαρχο Martin Fluet του πλοίου HMCS TORONTO, CAN, καθώς και αξιωματικών που τους συνόδευαν.

Την ναυτική Νατοϊκή Δύναμη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης και η αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου.

Ο κ. Δαβάκης μετά το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε ότι για ακόμη μια χρονιά, η ναυτική ΝΑΤΟϊκή Δύναμη έκανε την τιμή και επισκέφθηκε το Δημαρχείο, σε εθιμοτυπική επίσκεψη, με επικεφαλής τον Ολλανδό αρχιπλοίαρχο. Συμμετείχαν επίσης ο υποδιοικητής της ΝΑΤΟϊκής Δύναμης και οι κυβερνήτες διαφόρων κρατών- μελών του ΝΑΤΟ, όπου αντηλλάγησαν απόψεις.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του δ.σ. ενημέρωσε τον διοικητή της  Δύναμης σχετικά με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την πολιτιστική του ιστορία. Επίσης, τους ενημέρωσε για τα μέρη που μπορούν να επισκεφθούν στον Πειραιά.

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: