Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στην Αθήνα η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του ΕΚ

ΕU,ΕΛΛΑΔΑ στις 25/06/2018

Για τον σχετικό έλεγχο…

|> Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (25-26/6) επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας, στο πλαίσιο της προσπάθειας της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ασκήσει τον προβλεπόμενο κοινοβουλευτικό έλεγχο όσον αφορά την εφαρμογή και ολοκλήρωση των προγραμμάτων δημοσιονομικής συνδρομής και προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας.

 Η δωδεκαμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της Επιτροπής τον Ιταλό της  Ευρωπαϊκής Αριστεράς Roberto Gualtieri (φωτό), θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας  καθώς και με τους προέδρους της ΕΛΣΤΑΤ και του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ. Επίσης, οι ευρωβουλευτές θα συναντηθούν με εκπροσώπους επαγγελματικών οργανισμών και ενώσεων καθώς και με φορείς της κοινωνίας των πολιτών. 

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, και οι ευρωβουλευτές Γιώργος Κύρτσος και Νότης Μαριάς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: