Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ελεύθερα σεμινάρια από την WoWo για την σημερινή γυναίκα που “έχει κάτι να πει”

Χωρίς κατηγορία στις 31/10/2016

Σήμερα στις 5 μμ στο ΒΕΠ

Μία εκδήλωση μοναδική πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 31/10 (5 μμ) στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 111), καθώς θα παρουσιαστούν ιστορίες επιτυχίας γυναικών που αξιοποιούν τη δημιουργικότητά τους και προωθούν τη δουλειά τους μέσα από το διαδίκτυο. Κι αυτό, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, επειδή η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει άλλο από το να δημιουργεί. Είναι η φύση της και είναι το αποτελεσματικότερο όπλο της για να ξεπερνάει δυσκολίες, αντιξοότητες και προβλήματα και να ανοίγει δρόμους στο μέλλον.

Πρόκειται για εκδήλωση του WoWo’S (Working Women Stories), που με μία σειρά σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενες μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν κάνοντας registration στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων: https://www.wowos.gr/

Σε ανακοίνωση των διοργανωτών σημειώνεται:

wowo-22Σήμερα οι αυξημένες ανάγκες, ο τρόπος ζωής αλλά και η ψυχολογία της μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα, έκαναν τη γυναίκα να δημιουργεί όλο και περισσότερο ξανά. Κλωστές, βελόνες, πέτρες, φωνές, νήματα, χρώματα, αντικείμενα, υφάσματα, χαρτιά και άπειρα άλλα υλικά γίνονται… θησαυροί!

Ασφαλώς γεννιούνται ερωτήματα στην αρχή, Θα είναι ωραίο; Θα τα καταφέρω; Θα το φτιάξω; Και ναι, το φτιάχνεις! Η εμπειρία έρχεται με τον καιρό. Σε πρώτη φάση όλοι οι φίλοι πήραν δώρα τους και τότε τα ερωτήματα είναι πιο πολλά… Μπορώ να κάνω κάτι με αυτό; Μπορώ να επωφεληθώ; Πώς; Τι θέματα θα αντιμετωπίσω; Κάνω εγώ για κάτι τέτοιο; Φυσικά!

Το διαδίκτυο είναι πλέον ο πιο άμεσος τρόπος για να επιδείξετε τη δουλειά σας, να βγάλετε χρήματα ή ακόμα και να διδάξετε τη τέχνη σας.

Ξανά ερωτήματα: Θα καταφέρω να μάθω; Είναι εύκολο; Θέλει πολύ χρόνο; Χρήμα;; Θα μπορέσω να το φτάσω στο επιθυμητό στάδιο και αν ναι πώς; Φυσικά!

Ακριβώς για αυτά τα ερωτήματα σχεδιάστηκε και υλοποιείται η δράση «Δημιουργήστε φυσικά … Διαδώστε digital!» με διακριτικό σήμα #WoWos (Working Women Stories). Η δράση αφορά σε σεμινάρια με ελεύθερη είσοδο για να απαντηθούν όλες ερωτήσεις.

Θα έχουν τον λόγο γυναίκες που δημιουργώντας αυτό που αγαπάνε, βρήκαν το τρόπο να το προωθήσουν! Θα μας πουν τη δική τους ιστορία και θα σε βοηθήσουν να ταυτιστείς, να εμπνευστείς, να φανταστείς τη δική σου ιστορία και ίσως κάποια στιγμή να πάρεις κι εσύ το μικρόφωνο!“…

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Άννα Λιάκου, Μανώλης Ισχάκης, Σοφία Στάμου, Θεώνη Θωμοπούλου, Γεωργία Δρακάκη, Μάριος Σαμπάνης, Αλέξανδρος Τιγγινάγκας, Γιώτα Μπουγά, Αφροδίτη Ηλιοπούλου, Αναστασία Καδρέβη, Αντώνης Μάριος Παπαγιώτης, Νίκος Κοχύλης και η Αλίκη Βασιλοπούλου (φωτό) η οποία θα ξεναγήσει το κοινό στο χρονικό ενός απίθανου ταξιδιού με όχημα τη FoodsCross.

Χορηγοί της δράσης: I Dialogo – ΔΕΠΑ – FISIKON

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: