Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 18/09/2020

Ελληνοκυπριακής παραγωγής – Άρχισαν γυρίσματα στην Κόνιτσα – Θα προβληθεί από Cosmote TV

|> Τηλεοπτική σειρά γίνεται η “Ζωή του Αγίου Παϊσίου”, ο οποίος έζησε τα περισσότερα χρόνια του βίου του στην Κόνιτσα και μόνασε στην Ιερά Μονή Παναγίας Στομίου.

Ήδη άρχισαν τα γυρίσματα στην Κόνιτσα και η τηλεοπτική σειρά που θα έχει δύο κύκλους και είναι ελληνοκυπριακής παραγωγής. Γυρίσματα θα γίνουν επίσης σε Αθήνα και Ιωάννινα, ενώ θα διαρκέσουν ολόκληρο τον Σεπτέμβριο.

Τη σειρά, η οποία πιθανότατα θα προβληθεί στο Cosmote Tv, σκηνοθετεί ο Στάμος Τσάμης (“Βασιλιάδες”, “Μπρούσκο”, “Τατουάζ”) και θα πρωταγωνιστούν Έλληνες και Ελληνοκύπριοι ηθοποιοί, όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Σμαράγδα Σμυρναίου, η Χριστίνα Παυλίδου, ο Δημήτρης Δρόσος και ο Δημήτρης Σμυρναίου.

Πρόκειται για μια παραγωγή μεγάλης εταιρείας του κλάδου και τα γυρίσματα «αξιοποιούν και προβάλλουν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου, με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και με τη συμμετοχή αρκετών συνδημοτών μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κόνιτσας.

Ο Δήμος Κόνιτσας από την πρώτη επαφή που είχε με την ομάδα παραγωγής της σειράς, πριν μερικούς μήνες, αγκάλιασε το όλο εγχείρημα και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχία της παραγωγής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

> Πηγή: protothema.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: