Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Παπαδιαμάντης” και “Μικρός Πρίγκιπας” ρίχνουν την αυλαία του Μαΐου για την Ευαγγελίστρια

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 23/05/2018

Πέμπτη 24 και Τετάρτη 30/5

|> Δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, θα φιλοξενήσει το Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. σε συνεργασία του προγράμματος «Ενορία εν δράσει…», του φορέα ΕΝΕΛΠΑ (Ενώσεις Ελλήνων Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και της θεατρικής ομάδας “Θύρσος”.

Αύριο Πέμπτη 24/5 στις 8 μμ θα παρουσιαστεί το έργο “Τελευταίες στιγμές του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη“. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης φτάνοντας στις τελευταίες του στιγμές, αμφιταλαντεύεται και δικαιολογείται στους ήρωες των έργων του, οι οποίοι τον χαιρετούν, στο γιατί τους έφτιαξε έτσι. Την διασκευή των κειμένων και την σκηνοθεσία, έχει κάνει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής της θεατρικής ομάδας “Θύρσος” Δημήτρης Κοντοδήμος.

Την Τετάρτη 30/5 στις 7:30 μμ,θα παρουσιαστεί σε θεατρικό αναλόγιο, με δραματοποιημένες σκηνές και πολύ μουσική ο “Μικρός Πρίγκιπας“. Ένα έργο που με την παρουσίαση απλών εικόνων, που περνάει μηνύματα αγνότητας και αφοσίωσης, δείχνοντας μια πορεία ζωής με ενάρετο τρόπο. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κοντοδήμου, ο οποίος και πρωταγωνιστεί συνεπικουρούμενος από ομάδα ηθοποιών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: