Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσκεψη Πανούση σε Αίγινα και Αγκίστρι για μόνιμη παρουσία του ΠΣ

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, μαζί με το δήμαρχο Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη, υποδέχθηκαν στο νησί τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος συνοδευόταν από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες, αλλά και των επαφών του με τους τοπικούς φορείς.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο της Αίγινας, ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε τα προβλήματα των νησιών με έμφαση αυτό της ελλιπούς αστυνόμευσης, ειδικά τους καλοκαιρινούς  μήνες που ο πληθυσμός τετραπλασιάζεται, υπενθυμίζοντας στον υπουργό το αίτημα που του κατέθεσε στη Σαλαμίνα για ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων και των Πυροσβεστικών Σταθμών.

Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης συνόδευσε τον υπουργό στο Αγκίστρι όπου του ζήτησε, παρουσία του αρχηγού του ΠΣ, να μεριμνήσει για την παραμονή του πυροσβεστικού κλιμακίου στο νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για την αντιμετώπιση των αναγκών του, δεδομένου ότι ο δήμαρχος του νησιού έχει ήδη μεριμνήσει για την αξιοπρεπή διαβίωση των πυροσβεστών στο φυλάκιο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: