Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επειδή η “Μήδεια”… κατεβαίνει στ’ άσπρα ντυμένη!

ΑΤΤΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ στις 14/02/2021

Ευρεία σύσκεψη για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει όλη την χώρα

|> Η “Μήδεια” προχωρεί ακάθεκτη ντύνοντας στα λευκά στο πέρασμά της και στις 3 μμ πραγματοποιείται στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, εκ νέου ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στη σύσκεψη θα παραστούν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο αν. υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος.

Κύριος στόχος είναι ο βέλτιστος συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας που πλήττει ήδη μεγάλο μέρος της χώρας. Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα βρεθεί η Αττική, στην οποία η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο εθνικός διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο γενικός διευθυντής Συντονισμού της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβος Θεοδώρου.

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν ο γ. γ. Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γεώργιος Καραγιάννης, εκπρόσωποι από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: