Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά και νέος Γενικός Κανονισμός για προστασία προσωπικών δεδομένων

Χωρίς κατηγορία στις 15/05/2018

Ημερίδα στο ΕΒΕΠ

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), με στόχο την καλύτερη ενημέρωση της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, μετά την εφαρμογή του νέου κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 που τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».

Η ημερίδα θα γίνει αύριο Τετάρτη 16/5 στις 5 μμ στο μέγαρο του ΕΒΕΠ και -όπως ανακοινώθηκε- στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών, προκειμένου να κατανοήσουν τις απαιτήσεις και τους ρόλους τους στο πλαίσιο του Κανονισμού ώστε να είναι σε θέση να προβούν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις διατάξεις του, καθώς το πεδίο εφαρμογής του αφορά πάσης φύσεως επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, φορείς, οργανώσεις, επιστημονικές εταιρείες, ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων κ.ά., που επεξεργάζονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους προσωπικά δεδομένα, π.χ. πελάτες, προμηθευτές μέλη τους κ.ά.

Το θέμα θα αναπτύξουν ο π. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, δικηγόρος – διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, Στέλιος Μανουσάκης και ο δικηγόρος – διαπιστευμένος διαμεσολαβητής και μέλος του δ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, Ηλίας Πολλάλης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: