Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δεν θέλει να “σπάσει αυγά” η άβουλη νέα διοίκηση της ΕΡΤ

FLASH στις 27/02/2019

Η Ένωση Εργαζομένων κατηγορεί την πολιτική ηγεσία για τον κακό τρόπο ενημέρωσης των πολιτών

|> Μπορεί η διοίκηση της ΕΡΤ να άλλαξε πριν από λίγο καιρό αλλά … «τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα». Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ, σε μία προσπάθεια προάσπισης των θέσεων εργασίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των υπαλλήλων της ΕΡΤ, κατηγορεί τη νέα Διοίκηση ότι συνεχίζει την προηγούμενη κατάσταση χωρίς να επιθυμεί να παρέμβει και να λύσει σημαντικά προβλήματα που κρατάνε τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εγκλωβισμένη σε μικροπολιτικά συμφέροντα.

Επίσης, κατηγορεί την ΠΟΣΠΕΡΤ ότι δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αντί να υπερασπίζεται ουσιαστικά τα δικαιώματα του προσωπικού, ασχολείται με τη δημιουργία δικού της οργανογράμματος με μοναδικό σκοπό την αύξηση των θέσεων εργαζομένων και προϊσταμένων.

Τέλος, αναφερόμενη στην πολιτική ηγεσία την κατηγορεί ότι βρίσκεται σε μόνιμο βέρτιγκο, αναδεικνύοντας το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία έχει βαρύτατες ευθύνες, διότι λόγω των κομματικών επιλογών της στον τρόπο διοίκησης αλλά και του τρόπου «ενημέρωσης» των πολιτών, οδήγησε την ΕΡΤ στην ανυποληψία.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: