Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Μόνικα Μπελούτσι σαν Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 28/07/2020

Η Ιταλίδα σταρ θα παρουσιάσει έναν μονόλογο με αδημοσίευτες επιστολές της ντίβας – Η παράσταση χειροκροτήθηκε στο Παρίσι

|> Ένα δύσκολο καλλιτεχνικό εγχείρημα θα επαναλάβει η Μόνικα Μπελούτσι, αυτή τη φορά στο Ηρώδειο! Η Ιταλίδα σταρ της 7ης Τέχνης θα εμφανιστεί σε μία παράσταση-σταθμό στη καριέρα της, αλλά και στα καλλιτεχνικά δρώμενα του εφετινού Φεστιβάλ Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η Μόνικα Μπελούτσι θα… τολμήσει να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας στην παράσταση “Maria Callas, Lettres et Mémoires”, που είναι ένας μονόλογος βασισμένος σε αδημοσίευτες επιστολές της Μαρίας Κάλλας. Με το έργο αυτό η Μόνικα Μπελούτσι έκανε θεατρικό ντεμπούτο της στη σκηνή του παρισινού θεάτρου “Studio Marigny”, τον περασμένο Νοέμβριο. Και εντυπωσίασε.

Η 56χρονη Μόνικα Μπελούτσι θα “πατήσει” τη σκηνή του Ηρωδείου στις 21 Σεπτεμβρίου και θα διαβάζει αδημοσίευτα κείμενα της ντίβας του 20ού αιώνα, που έχει συλλέξει ο Τομ Γουλφ, σκηνοθέτης της ταινίας “Maria by Callas”.

Στο έργο παρουσιάζεται η ζωή της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα. Μια ζωή γεμάτη επιτυχίες και σκάνδαλα, με τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τις προσωπικές της δοκιμασίες…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: