Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ξύπνησαν οι τρεις δεκαετίες που θριάμβευσε το Τραγούδι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 18/04/2019

Η Λέσχη του Πέτρου Καντιάνη απέδωσε τιμητικά  βραβεία σε εκπροσώπους των ‘60-‘70-‘80

|>Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε, στο θέατρο του πολιτιστικού και εκθεσιακού κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης η «Μουσική Βραδιά 19» από τη «Διεθνή Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80».

Την οργάνωση είχε ο Πέτρος Καντιάνης ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση μαζί με την Ντομένικα Μαντέλι.

Στα… “Grammy των αναμνήσεων”, τιμήθηκαν:

Ο συνθέτης Μιχάλης Αρχοντίδης και οι Ariones, o ντράμερ των Socrates & της Jazz Γιώργος Τρα Μινταλίδης, ο Γιώργος Πολυχρόνιου ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής και στέλεχος δισκογραφικής εταιρίας, ο Γιώργος Μανίκας συνθέτης &μέλος του γκρουπ Solistes, o σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης –ΥΕΝΕΔ και τα συγκροτήματα Baronetti -Πλουμίδης , Strangers -Tσώνης- & Οsiris, Sunset -Mάικ Τσιλίφης-

Ακόμα θα ”τιμήθουν” ο Κώστας Τουρνάς -Poll, Κώστας Μπίγαλης -Live, Big Alice, Πωλίνα, Sunset, Osiris – και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Οι αξέχαστοι Άκης Λυμούρης – ΥΕΝΕΔ-, Δημήτρης Κατωτάκης – ΕΡΤ και ο Γιώργος Φρεν – ΥΕΝΕΔ –ΕΡΤ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επίσης οι ραδιοερασιτέχνες της δεκαετίας 60-70 Jeronymo Groovy και Charlie o Παναγιώτης Κοντοσταυλάκης -των EMI-BMG, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καπράνος, ο μουσικός ερευνητής 60-70 δημοσιογράφος Άκης Λαδικός, o φωτορεπόρτερ Σταύρος Τσακιρίδης και η αξέχαστη κόρη του Εριέττα, που έφυγε τόσο γρήγορα. Το βραβείο παρέλαβε η κόρη της.

Μουσική έκπληξη της βραδιάς από τον Βαγγέλη Πιτσιλαδή, τον Πάνο Δέρβο, την Έλενα Περβαινά και τον δημοφιλή Δάκη, που τιμήθηκε το 2017-

Η «Μουσική Βραδιά 19» ήταν υπό την αιγίδα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: