Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συναυλία κατά της φτώχειας στο ‘Βεάκειο’ με Βιτάλη – Δημητράτο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 26/09/2021

Η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη στις 7:30 μμ πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Μητρόπολης Πειραιά

|> Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΕΒΕΠ, διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση – συναυλία, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Βεάκειο, με την Ελένη Βιτάλη, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Βιολέτα Ίκαρη, τη Σαββέρια Μαργιολά, τον Μάκη Ψαραδέλη και τη Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, για να αφυπνίσει τους πολίτες, σχετικά με το δράμα που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποι. Στη συναυλία θα συμμετάσχει καιη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η πρωτοβουλία  αυτή της Μητρόπολης, έχει ως στόχο να στείλει μήνυμα ενότητας και να υποστηρίξει την προσπάθεια εκατοντάδων εθελοντών της Ι. Μ. Πειραιώς, οι οποίοι αναλώνονται καθημερινά για την προσφορά χιλιάδων μερίδων φαγητού, αδιακρίτως φυλής, θρησκείας, εθνότητας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

> Πληροφορίες στον ρ/σ “Πειραϊκή Εκκλησία” (210.4118602 και 210.4118640) και στο Βιβλιοπωλείο της Ι. Μ. Πειραιώς (210.4122625).

> Προσκλήσεις από το Βιβλιοπωλείο της Ι.Μ. Πειραιώς, από τον ρ/σ “Πειραϊκή Εκκλησία”, από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως και από τους Ι. Ν. της μητροπολιτικής περιφέρειας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: