Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αθηναϊκή πρεμιέρα αύριο για το φιλμ “Rawmantic View”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 30/08/2022

Θα προβληθεί στο θερινό σινεμά “Μίμης Φωτόπουλος” του Αμαρουσίου και την Τρίτη 13/9 στο “Cine Νίκαια” {Θηβών 245, πολυχώρος “Μ. Λοΐζος”)

|> Μια νέα κινηματογραφική ταινία, σε σενάριο του Ιούλιου-Καίσαρα Αθανασίου και σε σκηνοθεσία του Αθανάσιου Αθανασίου, κατεβαίνει στον ελληνικό νότο, προκειμένου να “συστηθεί” αύριο στο θερινό σινεμά “Μίμης Φωτόπουλος” του Αμαρουσίου και Τρίτη 13/9 στο “Cine Νίκαια”  της οδού Θηβών 245.

Πρόκειται την διαρκείας 90’ ταινία με τίτλο “Rawmantic View”, που ήδη έδωσε την πρεμιέρα της με ιδιαίτερη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.

Τους βασικούς ρόλους της ταινίας ερμηνεύουν οι: Μπέσσυ Μάλφα, Σπύρος Μπιμπίλας, Ιούλιος – Καίσαρ Αθανασίου, Σταυρούλα Κωνσταντινίδη, Ανδρέας Πλεξίδας, Φάνης Τζεβελέκος, Όλγα Μπισμπίκη, Απόστολος Μπαλαφούτης, Άγγελος Μπουρλάκης, Γιάννης Ζημιανίτης, Γιώργος Κόκκαλης, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, Άκης Τσιβουράκης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Λίγα λόγια…

Ο Άλεξ, ένας νεαρός φοιτητής, προσπαθεί να βοηθήσει την κοπέλα του, τη Μαρίνα, να απομακρυνθεί από μια επικίνδυνη συμμορία κακοποιών. Η Μαρίνα τού εξηγεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τερματίσει τη συνεργασία με τη συμμορία καθώς οι απολαβές της θα της δώσουν τη δυνατότητα να βοηθήσει τη μητέρα της να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Σύντομα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και θα βρεθεί κι ο ίδιος αντιμέτωπος με τους ανθρώπους της σπείρας.

Το σενάριο είναι του Ιούλιου-Καίσαρα Αθανασίου, η σκηνοθεσία του Αθανάσιου Αθανασίου, οι φωτισμοί του Θάνου Ζακς, τα σπέσιαλ εφφέ του Βαγγέλη Κουμελά, το μακιγιάζ της Όλγας Μπισμπίκη, η ενδυματολογία της Εύης Φλούσκου και ο ήχος του Γιώργου Καραβούλια.

Η οργάνωση παραγωγής είναι του Κώστα Μπαδάνη, βοηθός είναι η Έφη Μπελεχρή, οι αφίσες είναι του Αναστάση Σισμάνογλου και την επικοινωνία έχει αναλάβει η Νατάσα Παππά.

Η ταινία θα προβληθεί και την Πέμπτη 1/9 στο σινεμά “Μίμης Φωτόπουλος” (Αγίου Κωνσταντίνου 42, πλατεία Σπύρου Λέκκα, Μαρούσι – δίπλα στο εμπορικό κέντρο “Αίθριο” τηλ. 210.6198890), ενώ την Τρίτη 13/9, στο θερινό “Cine Νίκαια”, (Θηβών 245, πολυχώρος “Μάνος Λοΐζος”, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, τηλ. 210.4826952).

Επίσημο trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uPnaACd-JPI

Teaser ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=8V_aWSEWDRI

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: