Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Θεατρική παράσταση για τον Κινηματογράφο, από 11 μελών Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 11/05/2018

Στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

|> Tα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρουσίασαν στον Πειραϊκό Σύνδεσμο με την ερασιτεχνική θεατρική τους ομάδα, την παράσταση  “Αποσπάσματα του Ελληνικού Κινηματογράφου”,  σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κοντοδήμου και μουσική διδασκαλία και επιμέλεια της Ζανέτας Καλοσκάμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη χρονιά που τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης παρουσιάζουν θέατρο κι αυτό δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Παράλληλα, η ενασχόλησή τους με το θέατρο τους φέρνει σε επαφή με ένα είδος καλλιτεχνικής δημιουργίας, που πέραν από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα έχει και παιδευτικό ρόλο.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του είπε πως  η  συμμετοχή των μελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης σε πολιτιστικές δραστηριότητες, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και τόνισε:  «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, να ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις και να ασχολούνται με καλλιτεχνικές δράσεις, όπως είναι η ποίηση, ο χορός, η μουσική, η ζωγραφική».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: