Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Τ/Π και η έλλειψη ενημέρωσης…

FLASH στις 22/12/2021

Κάποιοι αναγνώστες απορούν για ποιόν λόγο ο ιστότοπος “σνομπάρει” το ΔΘΠ, ενώ προβάλλει άλλα θέατρα και μάλιστα εκτός Πειραιώς…

Τ/Π |> Η απορία των αναγνωστών είναι λογικότατη και δικαιολογημένη. Πράγματι, ο διαδικτυακός “Τύπος Πειραιώς”, δεν φιλοξενεί καλλιτεχνικά δρώμενα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κι αυτό δεν γίνεται εξ αμελείας, αλλά συνειδητά!

Επειδή αυτή η στάση τού Τ/Π μπορεί να θεωρείται «περίεργη», καλό θα ήταν να δοθεί μία εξήγηση, προς τους αναγνώστες του. Αν είχε ζητηθεί ο λόγος από κάποιον ιθύνοντα, τότε η εξήγηση θα απευθυνόταν και εντός των τειχών τού Δημοτικού Θεάτρου…

Κατ’ αρχάς ο Τ/Π στην διαδικτυακή του μορφή συμπληρώνει τον έβδομο χρόνο και έχει να δείξει μία πορεία με εγκυρότητα, πλουραλισμό και τηρώντας σχολαστικά την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν έχει λάβει ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΔΠΘ. Το επιστολόχαρτο του γραφείου Τύπου του ΔΠΘ, έγινε γνωστό από ανακοίνωση η οποία εστάλη -ως συνημμένη- από το γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά!

Ως φαίνεται κάποιος λόγος θα υπάρχει που το γραφείο Τύπου του Δημοτικού Θεάτρου, δεν στέλνει τις ενημερωτικές ανακοινώσεις του στον Τ/Π (press.px@gmail.com).

Έτσι σεβόμενος ο Τ/Π την επιθυμία τού ΔΠΘ, αποφεύγει να δημοσιεύει ειδήσεις που αφορούν το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, ενώ αναρτά μόνον όσες ενημερώσεις αφορούν το ΔΠΘ και οι οποίες προέρχονται από το γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Τ/Π.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: