Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χειρότερο το σήμερα από το τραγικό χθες στον Διόνυσο…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 17/02/2021

Κάτοικοι αποκλεισμένοι και σε κατάσταση απελπισίας – Χωρίς ρεύμα και καυσόξυλα…

Τ/Π |> Για το πόσο τραγική ήταν χθες η κατάσταση σε περιοχές της Αττικής, περιγράφεται στο μήνυμα που ανάρτησε στο f/b ο συνάδελφος Γιάννης Κανουπάκης. Όσο για σήμερα, είναι ΠΟΛΥ χειρότερα, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος πριν στον Τ/Π.

Η περιοχή του Διονύσου παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν κινείται τίποτε. Τα καυσόξυλα έχουν τελειώσει και πολλοί κάτοικοι έχουν ξεπαγιάσει. Τα κινητά φορτίζονται από τα αυτοκίνητα. Αρκετοί ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους φεύγοντας με τα πόδια. Απελπισία…

Το μήνυμα του Γιάννη Κανουπάκη χθες, ανέφερε:

Η κατάσταση σήμερα στο Δήμο Διονύσου είναι τραγική. Περάσαμε από την ποίηση για το χιόνι στο θρίλερ… Οι περισσότεροι χωρίς ρεύμα, σε λίγο θα τελειώσουν και τα ξύλα. Το χιόνι είναι πάνω από μισό μέτρο παντού και δεν σταματά να πέφτει. Οι ηλικιωμένοι, ειδικά, ζουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να γίνει μεγάλη κινητοποίηση χωρίς καθυστερήσεις, διότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι δρόμοι να ανοίξουν με κάθε μέσο που υπάρχει. Οι επικοινωνίες χάνονται, ενημέρωση δεν υπάρχει, αφού ούτε το Internet λειτουργεί. Ας στέλνει πληροφορίες ο Δήμος με SMS, τουλάχιστον, όσο αντέχουν τα κινητά σε λειτουργία εξοικονόμησης… Αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει στην Αττική… Θα έρθει και η ώρα της αναζήτησης ευθυνών, φυσικά, όσον αφορά τις υποδομές, προς κάθε κατεύθυνση!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: