Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Emirates είναι στην Αθήνα για νέα πληρώματα θαλάμου!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 05/11/2019

Και διοργανώνει στο Ντουμπάϊ το πρώτο διεθνές Συμπόσιο τής ΙΑΤΑ για την Προσβασιμότητα 

|> Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα για να ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα. Η εταιρεία που έχει έδρα το Ντουμπάϊ, διοργανώνει την Πέμπτη 7/11 στις 9.00 π.μ. ακριβώς, “Open Day” στο ξενοδοχείο “Athenaeum InterContinental” της Αθήνας.

Η αεροπορική εταιρεία αναζητά υποψήφιους ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη αεροπορική εμπειρία Emirates στους επιβάτες.

Εκείνοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν τα “Open Day” της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία.

Για την παρακολούθηση των “Open Day” οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, ενώ συστήνεται η ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του site της Emirates.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι είναι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο και εκείνοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων είναι διαθέσιμες εδώ.

Οι υποψήφιοι για το Πλήρωμα Θαλάμου απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ και μεταφορά από/προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ. Τα σημαντικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών για το Πλήρωμα Θαλάμου και για τις οικογένειες και τους φίλους τους αποτελούν ένα ακόμα αξιόλογο πλεονέκτημα, καθώς το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια στις έξι ηπείρους που πετά η Emirates.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

H Emirates φιλοξενεί
το πρώτο Συμπόσιο της ΙΑΤΑ
για την Προσβασιμότητα 

Σε μια προδραστική προσπάθεια να συγκεντρώσει τη βιομηχανία για να προωθήσει τον ανοιχτό διάλογο προς ένα σύστημα αεροπορικών μεταφορών με μεγαλύτερη προσβασιμότητα για τα άτομα με αναπηρία, η Emirates θα φιλοξενήσει το πρώτο Συμπόσιο της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι, σήμερα και αύριο (5-6/11).

Το Παγκόσμιο Συμπόσιο της IATA για τη Προσβασιμότητα προωθεί περαιτέρω τη δέσμευση για τους επιβάτες με αναπηρίες, όπως συμφωνήθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση της ΙΑΤΑ τον Ιούνιο του 2019 στη Σεούλ. Η απόφαση αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας των ταξιδιών για το εκτιμώμενο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων με αναπηρία παγκοσμίως, ενθαρρύνοντας τις κυβερνήσεις, τις αεροπορικές, τα αεροδρόμια και τα εμπλεκόμενους φορείς σε ολόκληρη την αεροπορική βιομηχανία να συνεργαστούν για να διασφαλίσουν την πρόσβαση σε μια ασφαλή, αξιόπιστη και αξιοπρεπή ταξιδιωτική εμπειρία.

Αναγνωρίζοντας ότι πρωτοβουλίες τέτοιου μεγέθους πρέπει να είναι μια συνεργασία μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων, η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής της βιομηχανίας που δεσμεύει τους διαμορφωτές πολιτικής και τους σχετικούς φορείς, αντλεί από την γνώση ειδικών ομάδων και οργανώσεων υπεράσπισης και καταλαβαίνει πως η τεχνολογία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της Προσβασιμότητας. Επιπρόσθετα, ο στόχος είναι να αξιοποιηθούν οι εμπειρίες των ταξιδιωτών με αναπηρίες για να κατανοηθούν οι ανάγκες τους και το πώς μπορεί να τους βοηθήσει η αεροπορική βιομηχανία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις σε πάνελ και συνομιλίες που θα αφορούν μεγάλη ποικιλία θεμάτων Προσβασιμότητας.

Ο σερ Tim Clark, πρόεδρος της Emirates, δήλωσε σχετικά: «Εμείς στην Emirates καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τα αεροπορικά ταξίδια άνετα και όσο το δυνατόν πιο απλά για τους πελάτες μας, ειδικά για όσους έχουν αναπηρίες. Συνεχίζουμε να ακούμε τα σχόλια από τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους και τον κύκλο μας και βρισκόμαστε στο δικό μας ταξίδι προς μια συνολική προσέγγιση με βελτιωμένες υπηρεσίες και λύσεις και τη συνέπεια που περιμένουν οι ταξιδιώτες με αναπηρία.

Ως βιομηχανία, πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να υποστηρίξουμε μια πολύπλευρη προσέγγιση όσον αφορά στην προσβασιμότητα και συνεργαζόμενοι με τους εταίρους του κλάδου μας να κάνουμε μεγαλύτερα βήματα για να ανταποκριθούμε στην ποικιλομορφία των αναγκών, την πολλαπλότητα των αναγκών πρόσβασης και τις μοναδικές ταξιδιωτικές συνθήκες ενός γηράσκοντος πληθυσμού ταξιδιών. Αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού. Το τέλος είναι η άρση των φραγμών, η δημιουργία πλαισίων πολιτικής και η εφαρμογή συγκεκριμένων δράσεων για την προώθηση της παγκόσμιας πρόσβασης. Η διεξαγωγή του πρώτου Συμπόσιου της ΙΑΤΑ στο Ντουμπάι είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή,  καθώς στόχος της πόλης είναι να γίνει μία από τις πιο προσιτές πόλεις στον κόσμο για τους ανθρώπους με αναπηρία και η Emirates είναι υπερήφανη που παίζει ρόλο στην προώθηση αυτού του διαλόγου».

Ο Alexandre de Juniac, γενικός διευθυντής και CEO της ΙΑΤΑ, είπε: «Η ομόφωνη απόφαση των αεροπορικών εταιρειών-μελών μας τον Ιούνιο ήταν σαφής ένδειξη ότι η βιομηχανία έχει δεσμευτεί να βελτιώσει την εμπειρία των αεροπορικών μετακινήσεων για τους επιβάτες με αναπηρίες. Οι αερομεταφορές παρέχουν ασύγκριτες ευκαιρίες και όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξάρτητα από την αναπηρία τους, αξίζουν πρόσβαση σε αυτήν την ελευθερία.

Τα πρότυπα της βιομηχανίας καθιστούν τις αεροπορικές μεταφορές προσβάσιμες για τους επιβάτες με αναπηρίες εδώ και δεκαετίες. Αναγνωρίζουμε όμως ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία που οφείλουμε στους πελάτες μας. Το Συμπόσιο για την Προσβασιμότητα σηματοδοτεί έναν ανανεωμένο και ισχυρότερο διάλογο μεταξύ της βιομηχανίας, των εμπλεκόμενων φορέων, των ρυθμιστικών αρχών και των ίδιων των ταξιδιωτών. Μαζί θα μάθουμε ο ένας από τον άλλον και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.

Ως η πόλη υποδοχής του πρώτου συμποσίου της IATA για τη Διεθνή Προσβασιμότητα και κόμβος της Emirates, το Ντουμπάϊ προχωρά στην αποστολή του να γίνει μία από τις πιο προσιτές πόλεις για άτομα με αναπηρίες παγκοσμίως, προτού φιλοξενήσει την Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2020. Το Ντουμπάι εφαρμόζει σχέδια σε όλη την πόλη για να διασφαλιστεί ότι τα κτίρια, τα πεζοδρόμια, οι δρόμοι, όλα τα μέσα δημόσιας συγκοινωνίας, καθώς και οι δημόσιοι χώροι είναι κατάλληλοι για άτομα με διαφορετικά είδη αναπηριών».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: