Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Καμπανάκι” Καρατζαφέρη για φόβους “ανήκεστης βλάβης” της Ορθοδοξίας

ΕΛΛΑΔΑ στις 20/05/2016

Ομιλία στο Ν. Ηράκλειο

Τις «καμπάνες αγωνίας» για να μη υποταχθεί η Ορθοδοξία στον παπισμό, έκρουσε σε ομιλία του στο Νέο Ηράκλειο ο πρόεδρος της «Εθνικής Ενότητας» Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στο Πνευματικό Κέντρο του Νέου Ηρακλείου, σε εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου από τους Τούρκους, ο  Γ. Καρατζαφέρης επεσήμανε και τις συνθήκες που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες με τις επιβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες από τους δανειστές της χώρας χωρίς την σθεναρή αντίσταση από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Υπογράμμισε δε, τους εθνικούς κινδύνους που υπάρχουν σήμερα, καθώς και την στοχοποίηση που υπάρχει για την Ορθοδοξία και τον αποχριστιανισμό της ελληνικής κοινωνίας.

«Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει η πιθανότητα σε ένα μήνα να δημιουργηθούν ανήκεστες βλάβες στην Ορθοδοξία. Έχουμε κάθε δικαίωμα ως Ορθόδοξοι να φοβούμεθα μήπως επιτρέψουμε η Ορθοδοξία να υποκύψει στον παπισμό. Δεν  μπορούμε πάρα να ανησυχούμε και ως  Ορθόδοξοι οφείλουμε να κτυπούμε την καμπάνα της αγωνίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: