Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με τον φόβο απολύσεων στο “Κανάλι Ένα 90,4 ” του Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 18/11/2021

Κατηγορείται η διοίκηση για “τοξικό κλίμα που προωθείται” και “μέρος αποτελεί τόσο η πολύμηνη ταλαιπωρία και απομάκρυνση συναδέλφων”

|> Προβλήματα στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, με την διαμαρτυρία εργαζομένων κατά της διοίκησης του ραδιοσταθμού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Οι εργαζόμενοι της ΔΗΡΑΠ που συμμετείχαμε στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση (16 Νοεμβρίου 2021) δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στην απόφαση της Διοίκησης να τεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, το θέμα της πειθαρχικής ποινής του συναδέλφου μας Νίκου Παπαϊωάννου, θεωρώντας το αστήρικτο και μη έχοντας σχέση με την εργασιακή πορεία του συναδέλφου στο σταθμό. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στο πρόσωπό του.

Θεωρούμε ότι αυτή η κίνηση είναι απόρροια  του συνεχιζόμενου τοξικού κλίματος που προωθείται στο σταθμό, της οποίας, άλλωστε, μέρος αποτελεί τόσο η πολύμηνη ταλαιπωρία και απομάκρυνση από το πρόγραμμα των συναδέλφων μας μουσικών παραγωγών, όσο και η πρόσφατη απειλή περί ενδεχόμενης απόλυσης της εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΗΡΑΠ, Σοφίας Παπανικολάου.

Δηλώνουμε ότι δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε παρόμοιες πρακτικές, επιφυλασσόμενοι να αντιδράσουμε μέσω των συνδικαλιστικών μας σωματείων, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων και τους  πολίτες του Πειραιά για την διαρκή κρίση στο «Κανάλι Ένα» , με σαφή ευθύνη της Διοίκησης του σταθμού. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: