Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εξόρμηση της Περιφέρειας για δωρεάν rapid tests στην Αττική

ΑΤΤΙΚΗ,ΥΓΕΙΑ στις 02/01/2022

Κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών θα βρίσκονται αύριο Δευτέρα 3/1 στον δήμο Ν. Ηρακλείου και την Τρίτη 4/1 στο Πεδίον του Άρεως

|> Εξόρμηση αρχίζουν αύριο Δευτέρα 3/1 κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, για διενέργεια δωρεάν rapid tests, μετά την έξαρση που παρουσιάζει ο κορωνοϊός.

Ειδικότερα αύριο Δευτέρα 3 Ιανουαρίου τα κλιμάκια θα βρίσκονται από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του δήμου Ν. Ηρακλείου, ενώ την Τρίτη 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι, τις ίδιες ώρες, στο Πεδίον του Άρεως.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της δράσης υπάρχει συνεχής συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) , στον οποίο παρέχεται ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών. Για να κάνει κάποιος τεστ δεν χρειάζεται ραντεβού παρά μόνο να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα και να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.

Η ειδοποίηση για τα αποτελέσματα του τεστ θα γίνει εντός της ημέρας σε όλους τους συμμετέχοντες. Την ευθύνη συντονισμού της Δράσης έχει ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: