Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έκκληση του Δήμου Πειραιά για τα απορρίμματα

ΕΛΛΑΔΑ στις 21/10/2019

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι – Μέχρι την Πέμπτη πρόβλημα αποκομιδής

|> Εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα σε όλους τους Δήμους, η οποία είναι σε εξέλιξη, θα υπάρξουν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων και στον Πειραιά  τις επόμενες μέρες. Για τον λόγο αυτό, o Δήμος Πειραιά παρακαλεί τους δημότες και τους επαγγελματίες της πόλης να διαχειριστούν με τη  μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους και δηλώνει:

Ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Καθαριότητας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να  διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και να περιοριστούν τα προβλήματα που θα υπάρξουν. Η συμβολή και η συνεργασία των πολιτών είναι καθοριστική, προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση“.

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, σημειώνεται:

  • Σήμερα Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων σε όλους τους Δήμους
  • Τρίτη 22, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, απεργίες στις Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, με δυνατότητα των Δ.Σ. των Σωματείων των Εργαζομένων να τις επεκτείνουν σε όλες τις Υπηρεσίες.
  • Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 24ωρη Πανελλαδική Απεργία όλων των εργαζομένων στους Δήμους, Συγκέντρωση στα Γραφεία της Ομοσπονδίας και Πορεία στη Βουλή και παραμονή έως την ψήφιση του επίμαχου Πολυνομοσχεδίου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: