Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Και… “κρυφή δημοσκόπηση” στον βρώμικο πόλεμο του Πειραιά για τις δημοτικές

Χωρίς κατηγορία στις 27/07/2018

Ουδεμία αντίδραση…

Τ/Π |> Ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία των δημοτικών εκλογών και στον Πειραιά άρχισε ένας «βρώμικος» πόλεμος άνευ προηγουμένου.

Λασπολόγοι, που εμφανίζονται σαν δημοσιογράφοι και διάφορα άλλα λαμόγια της δημόσιας ζωής έχουν αρχίσει τις διάφορες διαδόσεις για πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς το «σούσουρο» πάντα ευδοκιμεί σε εδάφη που έχει ιδιαίτερη δυναμική ο ψίθυρος.

Η παραπληροφόρηση έχει φτάσει σε αφάνταστο σημείο και αρωγός σε αυτή την «πληγή» δεν είναι μόνον η δυνατότητα σε κάθε τυχάρπαστο, απατεώνα ή εκβιαστή να ανοίγει έναν ιστότοπο, αλλά κυρίως η ανεξήγητη ανοχή των θιγόμενων.

Ακόμη και μία «κρυφή δημοσκόπηση» έχει αναρτηθεί, χωρίς όμως να δημοσιοποιείται ποιος την έκανε και για ποιού τον λογαριασμό. Εκτός και εάν είναι τόσο… απόρρητη!

Και επειδή τα «κρυφά» και οι διάφορες διαδόσεις για πρόσωπα και καταστάσεις μολύνουν το βεβαρημένο –από πολλά προβλήματα– κλίμα του Πειραιά, ίσως θα πρέπει να αντιδράσει δημοσίως και άμεσα κάθε θιγόμενος με επώνυμες καταγγελίες. Διαφορετικά, στην περίπτωση των ψευδών ειδήσεων, των διαδόσεων και γενικά της παραπληροφόρησης, η σιωπή δεν είναι «χρυσός»…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: