Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μοναδικό “εαρινό” μήνυμα μέσ’ στο καταχείμωνο…

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 04/12/2020

Κυκλοφόρησε η “Άνοιξη Μυαλού” του Βασίλη Τοκάκη  – Τα έσοδα στα παιδιά με καρκίνο

Τ/Π |> Τον δικό του αγώνα για τη ζωή δίνει εδώ και καιρό ο Βασίλης Τοκάκης, ένας νέος και χαρισματικός άνθρωπος – στενός συνεργάτης του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε την ατυχία να χτυπηθεί από την επάρατο και έτσι “κλήθηκε” να δώσει την σκληρή μάχη. Και την έδωσε! Και συνεχίζει να την δίνει με ψηλά το κεφάλι και το ηθικό, αλλά και χωρίς να εγκαταλείπει τον αλτρουισμό του.

Αυτές τις μέρες ο Βασίλης Τοκάκης εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο “Άνοιξη Μυαλού”, που όσα εκ των εσόδων από την πώλησή του αντιστοιχούν στον συγγραφέα, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”.

Γι’ αυτή τη δράση του Βασίλη Τατάκη, ο Γιάννης Μώραλης, είπε:

«Ο φίλος και πολύ καλός μου συνεργάτης Βασίλης Τοκάκης, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο παλεύει με τον καρκίνο, αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Στο βιβλίο του “Άνοιξη Μυαλού” μιλά με ρεαλισμό αλλά και συναίσθημα, με αλήθεια αλλά και περίσσεια δύναμη, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στην καθημερινή μάχη που δίνει από τον προηγούμενο Νοέμβριο για να συνεχίσει να ζει. Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου που αντιστοιχούν στον Βασίλη θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”. Πιστεύω ειλικρινά ότι η στάση ζωής του Βασίλη αλλά και ο χαρακτήρας που έδειξε και δείχνει σε αυτήν, την πιο κρίσιμη της ζωής του μάχη, δίνει ελπίδα σε όλους!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: