Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Και στον Πειραιά το Polis με 2 ευρώ η ώρα και 12 το 24ωρο!

Χωρίς κατηγορία στις 07/11/2019

Λειτουργεί απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο και διαθέτει λεωφορεία μεταφοράς πελατών

|> Με 2 ευρώ την ώρα (και μέγιστη χρέωση 12 ευρώ την ημέρα!), λέει την “καλημέρα” της στην πόλη η “Άγιος Νικόλαος Πειραιώς ΑΕ” με το 727 θέσεων πάρκινγκ που λειτουργεί απέναντι από την εκκλησία, σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Διαχείρισης του Σταθμού POLISPARK AE. Σε ανακοίνωση της εταιρίας, αναφέρεται:

Με 2 ευρώ την ώρα (και μέγιστη χρέωση 12 ευρώ την ημέρα!), λέει την “καλημέρα” της στον Πειραιά η POLISPARK A.E. με τον πάρκινγκ “Άγιος Νικόλαος Πειραιώς ΑΕ”, που λειτουργεί απέναντι από την εκκλησία. Σε ανακοίνωση της εταιρίας, αναφέρεται:

Στοχεύουμε  και επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στην βιώσιμη αστική κινητικότητα στο Δήμο Πειραιά και στη Λιμάνι του Πειραιά, διαμέσου της παροχής ενός υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων με ελκυστικές τιμές και με ικανοποιητικές υπηρεσίες. 

Σε αυτό το πλαίσιο και για την επίτευξη του στόχου αποφασίσαμε τη μείωση των προσφερόμενων τιμών τόσο στην ωριαία όσο και στη μηνιαία στάθμευση.

Πρωτίστως στην διερχόμενη στάθμευση παρέχουμε το χαμηλότερο αντίτιμο με 2 ευρώ την ώρα, από την πρώτη ώρα, και μάξιμουμ χρέωση για το 24ωρο τα 12 ευρώ. 

Συγκεκριμένα με τη νέα τιμολογιακή μας πολιτική, που εφαρμόζεται από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, αφ’ ενός παρέχουμε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές, τόσο για την μηνιαία όσο και για την ωριαία στάθμευση, και αφ’ ετέρου λάβαμε ιδιαίτερη μέριμνα για συμπολίτες μας όπως φοιτητές, κατοίκους, χαμηλοσυνταξιούχους, ανέργους και ΑμΕΑ.  

Παράλληλα για την διευκόλυνση των πελατών μας λειτουργεί, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00 έως 17:00, τη λειτουργία 7θέσιου λεωφορείου μεταφοράς πελατών, Shuttle Bus, από τον Σταθμό στο Δημαρχείο, την πλατεία Ροντήρη και τον Άγιο Νικόλαο. 

 > Πληροφορίες: www.polispark.grΕπίσης από τον ιστότοπο παρακολουθείται η πορεία του Polis Bus.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: